• Szülői értekezletek, konzultációk
          • Szülői értekezletek, konzultációk

          • Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a 2021/22-es tanév háromnegyedévi értékelésével kapcsolatos témákról /tanulmányi előmenetel, magatartás, hiányzás, …/  és az elkövetkező időszakra tervezett rendezvényekkel /Májusfa-állítás, Anyák napja, Gyermeknap, kirándulások,.../ kapcsolatos információkról az alábbi időpontokban tartanak szülői értekezletet vagy konzultációt a pedagógusok.

        • INFORMÁCIÓ
          • INFORMÁCIÓ

          • Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket és a Diákokat, hogy a tavaszi szünet végeztével, 2022. március 7-én folytatódik iskolánkban az  órarend szerinti jelenléti oktatás.

            A szájmaszk viselete továbbra is kötelező  lesz az iskola épületében /közös terekben, ill. fertőzés gyanúja esetén 10 napig osztályon belül is./  Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyermekeiket csak tünetmentesen engedjék iskolába, gyermekük esetleges pozitív Covid-19 eredményét jelentsék az osztályfőnököknek!

            Kérjük, ne felejtsék el kitölteni és hétfő reggel gyermekükkel beküldeni a tünetmentességi nyilatkozatot,

             20488__pisomne_vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.pdf

            vagy elektronikusan az iskola weblapján (https://kossanyiai.edupage.org/) keresztül küldjék el: Szülőként bejelentkezve a Kezdőlap  - Kérvények fül alatt, + jellel, Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti)

            Kérjük azon szülőket, akik rendelkeznek COVID19 kimutatására alkalmas antigénteszttel, legkésőbb hétfő reggelig teszteljék le gyermeküket. A tesztelésről értesítsék az osztályfőnököket (a tesztelésről az értesítést elküldhetik az iskola honlapján keresztül is: Szülőként bejelentkezve a Kezdőlap  - Kérvények fül alatt, + jellel, Domáci AG samotest - oznámenie o použití)

            Köszönjük a megértést és az együttműködést!

        • 2%
          • 2%

          • TISZTELT SZÜLŐ, KEDVES ISKOLA- és ÓVODABARÁT!

                          Az előző évekhez hasonlóan, 2022-ben is azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy amennyiben lehetőségük van, támogassák adójuk 2%-ával a Jövő Gyermeke Polgári Társulást. Szervezetünk az adókból befolyt összeget a szentpéteri alapiskolára és óvodára fordítja.

            Hozzájárultunk már anyagilag az oktatás színvonalát emelő interaktív táblák, berendezések vásárlásához, támogattuk az óvodai és iskolai kirándulások buszköltségeit, fedeztük a kézműves foglalkozások alapanyagköltségeit és a népviseleti ruhák varratásának költségét. Rendszeres társszervezői és támogatói vagyunk az iskolai és óvodai kulturális és hagyományőrző rendezvényeknek, mint pl. Kossányi-hét, Mesefesztivál, Májusfa-állítás, Családi-nap, amelyeken a polgári társulás anyagi hozzájárulásának is köszönhető, hogy színvonalas hazai és magyarországi együttesek, tánccsoportok és előadók fellépése vált lehetővé. Az elmúlt évben az óvoda udvarán épült kerti pavilon /kiülő/ költségeihez járult hozzá a szervezet, valamint a napközi udvarra tervezett kültéri sakk megvalósítását finanszírozta.

            E felsorolás természetesen nem tartalmazza az összes eddigi iskolára vagy óvodára fordított támogatást, de betekintést nyújt  a polgári társulás tevékenységébe.

            Ha fontos Önnek, hogy befizetett adója 2%-át saját gyermekére, falunk felnövekvő generációjára fordítsák, akkor ajánlja fel a Jövő Gyermeke Polgári Társulásnak  (https://kossanyiai.edupage.org/percenta2/)

             

                                        Köszönjük!

                                                                                                                 Kelko László    a PT elnöke

             

            Elérhetőségünk:

            Obchodné meno alebo názov:    Občianske združenie Dieťa budúcnosti - Jövő Gyermeke Polgári Társulás

            Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo:   Školská 22, 946 57 Svätý Peter

            Právna forma:                              Občianske združenie

            Identifikačné číslo (IČO/SID):      37960032/0000

        • Szülői értekezletek - konzultációk
          • Szülői értekezletek - konzultációk

          • Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a 2021/22-es tanév első félévével  kapcsolatos témákról /tanulmányi előmenetel, magatartás, hiányzás,…/ és az aktuális információkról az alábbi időpontokban konzultálhatnak az osztályfőnökökkel, pedagógusokkal - online (ZOOM vagy telefon) formában.

          • Információ

          • Megkérnénk miden Kedves Szülőt, akinek gyermeke védettségi igazolvánnyal rendelkezik (legalább 2 x oltott vagy kevesebb, mint 6 hónapja áttesett a COVID19 betegségen és ezt PCR tesztel igazolni tudja), tudassa ezt a gyermeke osztályfőnöke felé.

            A védettséget két féle képpen igazolhatja:

            1. kitölti az "Oznámenie o výnimke z karantény" - formanyomtatványt és beküldi az iskolába,

            Oznamenie_o_vynimke_z_karanteny.docx

            Oznamenie_o_vynimke_z_karanteny.pdf

            vagy

            2. elektronikus formában kitölti az formanyomtatványt az iskola honlapján keresztül:

            https://kossanyiai.edupage.org/

            Szülőként bejelentkezve a Kezdőlap  - Kérvények fül alatt, + jel, Oznámenie o výnimke z karantény (žiak)

             

            Együttműködésüket előre is megköszönve

            az iskola igazgatósága