• ADÓ 2% - felajánlása
          • ADÓ 2% - felajánlása

          • TISZTELT SZÜLŐ, KEDVES ISKOLA- és ÓVODABARÁT!

                          Az előző évekhez hasonlóan, 2024-ben is azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy amennyiben lehetőségük van, támogassák adójuk 2%-ával a Jövő Gyermeke Polgári Társulást. Szervezetünk az adókból befolyt összeget a szentpéteri alapiskolára és óvodára fordítja.

            Hozzájárultunk már anyagilag az oktatás színvonalát emelő interaktív táblák, berendezések vásárlásához, támogattuk az óvodai és iskolai kirándulások buszköltségeit, fedeztük a kézműves foglalkozások alapanyagköltségeit és a népviseleti ruhák varratásának költségét. Rendszeres társszervezői és támogatói vagyunk az iskolai és óvodai kulturális és hagyományőrző rendezvényeknek, mint pl. Kossányi-hét, Mesefesztivál, Májusfa-állítás, Családi-nap, amelyeken a polgári társulás anyagi hozzájárulásának is köszönhető, hogy színvonalas hazai és magyarországi együttesek, tánccsoportok és előadók fellépése vált lehetővé. Legutóbb az óvoda udvarán épült kerti pavilon /kiülő/ költségeihez járult hozzá a szervezet, valamint a napközi udvarán elkészült kültéri sakk és Trianon emlékmű megvalósítását finanszírozta. A tanév végén pedig a kimagaslóan teljesítő tanulókat jutalmazzuk – a legjobbaknak járó díjjal.

            E felsorolás természetesen nem tartalmazza az összes eddigi iskolára vagy óvodára fordított támogatást, de betekintést nyújt  a polgári társulás tevékenységébe.

            Ha fontos Önnek, hogy befizetett adója 2%-át saját gyermekére, falunk felnövekvő generációjára fordítsák, akkor ajánlja fel a Jövő Gyermeke Polgári Társulásnak  (https://kossanyiai.edupage.org/percenta2/)

            Köszönjük!

                                                                                                                 Kelko László

             a PT elnöke

            Elérhetőségünk:

            Obchodné meno alebo názov:    Občianske združenie Dieťa budúcnosti - Jövő Gyermeke Polgári Társulás

            Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo:   Školská 22, 946 57 Svätý Peter

            Právna forma:                             Občianske združenie

            Identifikačné číslo (IČO/SID):     37960032

             

        • SZÜLŐI ÉRTEKEZLET
          • SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

          • Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a 2023/24-es tanév félévi értékelésével kapcsolatos témákról /tanulmányi előmenetel, magatartás, hiányzás, … / és az elkövetkező időszakra tervezett rendezvényekkel kapcsolatos információkról az alábbi időpontokban tartanak szülői értekezletet vagy konzultációt a pedagógusok.