• INFORMÁCIÓ
          • INFORMÁCIÓ

          • Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket és a Diákokat, hogy a tavaszi szünet végeztével, 2022. március 7-én folytatódik iskolánkban az  órarend szerinti jelenléti oktatás.

            A szájmaszk viselete továbbra is kötelező  lesz az iskola épületében /közös terekben, ill. fertőzés gyanúja esetén 10 napig osztályon belül is./  Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyermekeiket csak tünetmentesen engedjék iskolába, gyermekük esetleges pozitív Covid-19 eredményét jelentsék az osztályfőnököknek!

            Kérjük, ne felejtsék el kitölteni és hétfő reggel gyermekükkel beküldeni a tünetmentességi nyilatkozatot,

             20488__pisomne_vyhlasenie_o_bezpriznakovosti.pdf

            vagy elektronikusan az iskola weblapján (https://kossanyiai.edupage.org/) keresztül küldjék el: Szülőként bejelentkezve a Kezdőlap  - Kérvények fül alatt, + jellel, Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti)

            Kérjük azon szülőket, akik rendelkeznek COVID19 kimutatására alkalmas antigénteszttel, legkésőbb hétfő reggelig teszteljék le gyermeküket. A tesztelésről értesítsék az osztályfőnököket (a tesztelésről az értesítést elküldhetik az iskola honlapján keresztül is: Szülőként bejelentkezve a Kezdőlap  - Kérvények fül alatt, + jellel, Domáci AG samotest - oznámenie o použití)

            Köszönjük a megértést és az együttműködést!